Mee-ondernemen? Sluit je aan bij Workwide!

Aangesloten bij Workwide betekent samen met anderen werken aan projecten, het ontwikkelen van je kennis en het gezamenlijk doen van acquisitie.

Waarom aan sluiten bij Workwide?

 • Wij delen kennis, onze netwerken en innoveren continue
 • Wij werken gezamenlijke aan projecten en acquisitie
 • Wij werken met beproefde methoden en de laatste online tooling
 • Plezier en persoonlijke groei staan altijd centraal
 • Wij hebben Vrijheid in werk!

Naar wie zijn wij opzoek?

We zijn op zoek naar zelfstandige ondernemende professionals die actief zijn in een van onze expertisegebieden en de voordelen van het teamwerk als een aanvulling zien op hun eigen business. Wij geloven in kruisbestuiving.

Maak kennis met Workwide!

Daarna bepalen wij samen of, en zo ja in welke rol, je aan Workwide verbindt. Maak kennis met Workwide!

Wat wordt jouw rol binnen Workwide?

Binnen Workwide onderscheiden wij twee soorten rollen: de Associate en de Network Partner.

boy-flying-happy-boy-693381_640-640x423

Als Workwide Associate ben je deskundig op één of meerdere deelgebieden waarmee wij ons richting de markt profileren. Workwide associates worden optimaal gefaciliteerd als het gaat om een kennisdelen, online tooling, marketing, commerciële ondersteuning en een flexplek. Het verbinden aan Workwide heeft diverse voordelen:

 • Je creëert meer continuïteit in uw opdrachten
 • Je kunt gezamenlijk meedingen naar grote opdrachten
 • Je realiseert een hogere omzet
 • Je werkt zelfstandig, maar niet alleen

workwide network partner

Als Network Partner treedt je onder jouw eigen label en het Workwide Network Partner label de markt tegemoet. Gezamenlijk vermarkten wij onze diensten, delen wij onze netwerken waarbij ondernemerschap en samenwerking centraal staan.

Heldere spelregels

Samenwerking vraagt om afspraken. Daarom sluiten we met jouw een Workwide overeenkomst. Daarin maken we afspraken over:

 • de soort rol en jouw bijdrage aan het netwerk
 • de contributie in relatie tot het gebruik van faciliteiten en services
 • afspraken over bureaufees, salesfees- en fees voor het gebruik van Workwide-methodieken
 • leadgeneratie / acquisitie

De waarde van Workwide zit voor een deel in de gezamenlijk ontwikkelde methoden, oplossingen en toegang tot het relatie netwerk. Het werken in een netwerkorganisatie vraagt om vertrouwen. Dat is de basishouding waar vanuit wij handelen.

Profiteer van onze aantrekkelijke faciliteiten

Afhankelijk van jouw rol binnen het Workwide kun je gebruikmaken van diverse faciliteiten.

Commerciele-ondersteuning

Commerciële ondersteuning

Workwide is een platform (ecosysteem) waar vraag naar en aanbod van HR-expertise samenkomen. Wij organiseren voor onze leden regelmatig commerciële sessies waar we marktkansen bespreken. Daarnaast bieden de nieuwsbrief en de worksmart-events onze leden een podium om hun expertise over te brengen aan (potentiële) klanten.

kennis_meeting-2

Vakinhoudelijke verdieping

Workwide is een netwerk van HR en Organisatie-adviseurs. Het draait bij ons om kennis, kennisuitwisseling en co-creatie. Daarom organiseren we regelmatig inhoudelijke sessies. Tijdens deze sessies zoeken we met elkaar de verdieping en is er ruimte om met elkaar te sparren.

flexplek

Een professionele flexplek 

Een gezamenlijke uitvalsbasis draagt bij aan het kunnen doen van leuke projecten. Wij bieden je een prettige en professionele ruimte om te werken en klanten te ontvangen. Ook kun je bij ons collega’s ontmoeten met wie je aan gezamenlijke opdrachten of methodieken werkt, spart of gezamenlijke acquisitieplannen smeedt. Ons kantoor heeft een moderne uitstraling, is makkelijk bereikbaar en ligt centraal in Nederland.

toolbox_network2

Online Toolbox 

HR en Organisatie-adviseurs die zijn aangesloten bij het Workwide hebben toegang tot verschillende beproefde methodieken. Daarnaast beschik je over een online omgeving in de cloud om je trajecten richting de klant professioneel te managen.

zoho

CRM en overige faciliteiten 

Associates en Network Partners hebben volledige toegang tot het relatienetwerk van Workwide. Daarnaast kunnen zij gebruik maken van onze online beschikbare tooling, visitekaartjes en services zoals facturering.