Welkom bij Workwide!

Workwide is een Human Capital Management en organisatie-adviesbureau gespecialiseerd in vraagstukken op het gebied van: Interim & Change Management, Organisatiedesign, Waarderen en Belonen, Talent Management en E-HRM. Daarnaast bieden wij onze klanten toegang tot slimme en praktische HR technologie.

Als netwerkorganisatie onderscheidt onze aanpak zich nadrukkelijk van reguliere adviesbureaus. Workwide werkt met cirkels van ervaren specialisten. Onze multidisciplinaire aanpak en de co-creatie tussen onze specialisten en onze klanten, leiden tot verrassende resultaten.

Door onze organisatievorm opereren wij sneller, persoonlijker en tegen faire tarieven. Door het one-stop-shop concept van Workwide kunt u voor al uw HR & Organisatie vraagstukken bij ons terecht. Wel zo makkelijk en vertrouwd.

Onze expertise

HR Interim & Change
Organisatie design, Waarderen, Belonen
Talent Management
E-HRM
Technologie
 • DE MISSIE: UW DOELSTELLINGEN REALISEREN!

  Workwide helpt uw doelstellingen te realiseren door de daadkracht van uw HR functie te vergroten of veranderingen te begeleiden. Wij doen dit door HR-processen efficiënter en effectiever te laten verlopen, HR-instrumentarium samen met u verder te optimaliseren, arbeidsrechtelijk te adviseren / procederen of te ondersteunen bij het doorvoeren van noodzakelijke organisatie- of gedragsveranderingen.

 • HET MIDDEL: CO-CREATIE

  Workwide gelooft in de filosofie van co-creatie. Onze professionals ontwikkelen samen instrumenten vanuit de behoefte van de klant. De instrumenten worden vervolgens in samenwerking met het klantnetwerk verder doorontwikkeld. Uiteindelijk ontstaat er een beproefde methode en/of oplossing waarin jarenlange praktijkervaring is samengevoegd.

 • DE VISIE: ‘WISDOM OF THE CROWD’

  Workwide gelooft in de ‘wisdom of the crowd’. De kennis en ervaring van de groep is sterker en kwalitatief beter dan de kennis en methoden die binnen de hiërarchische structuren van de reguliere adviesbureaus worden ontwikkeld. Veel adviesbureaus zijn piramidaal opgebouwd: de vennoot haalt de opdracht binnen, de junioren voeren de opdracht uit. En dus betalen klanten dikwijls hoge tarieven voor relatief weinig ervaring.

 • HET IDEE: WORKWIDE WERKT ANDERS

  Workwide draait de piramide om: wij werken met kleine cirkels van zelfstandige professionals. Ze hebben het vak geleerd bij adviesbureaus of klantorganisaties. U krijgt dus meer ervaring tegen een concurrerend tarief. Bovendien acteren wij op geheel eigen wijze. We durven dingen anders aan te pakken. We doen niet moeilijk als het makkelijk kan. We zijn actiegericht, houden van handen uit de mouwen. En we zijn pas tevreden als een advies, oplossing of interimopdracht met succes is afgerond.