20180926_BFoto_STYR__F0A4203

Annemarie Geysen

Over Annemarie

Annemarie Geysen (1970) heeft ruime ervaring als organisatieadviseur en HR manager waarvan 9 jaar als organisatie-adviseur en projectmanager voor een internationaal HR-adviesbureau en 4 jaar als Corporate HR Manager bij Heerema Fabrication Group.

Komend uit een dubbel ondernemersnest  was het in 2011 voor Annemarie een logische stap om zelf de stap te zetten naar ondernemerschap en een eigen adviesbureau in de markt te zetten.  In de business propositie van STYR zijn drie grote passies zijn gecombineerd:  organisatiekunde, organisatiegedrag en technische bedrijven.

Zij heeft zich gespecialiseerd in projecten op het gebied van:

  • Performance Management en corporate values
  • Functiehuizen en carrierepaden
  • Beloningsmanagement
  • Organisatie-inrichting
  • Change management

Haar werkervaring ligt met name in bedrijven met een technische hart; ingenieursbureaus, energiebedrijven, constructiebedrijven, scheepvaart en offshore leveranciers. Tot januari 2011 is zij bestuurslid geweest van het FME districtsbestuur Rijn-Delta (metaalwerkgevers).

“Het zijn over het algemeen bedrijven met hele concrete en vernieuwende producten en diensten, vaak heel internationaal georiënteerd.  Ik houd van de geur van staal en de haven en de mensen zijn pragmatisch en oplossingsgericht.  Echt Hollands glorie!”

Annemarie combineert een studie organisatiepsychologie met MBA en kijkt vanuit deze brillen graag naar de effectiviteit van organisaties. “Voor mij zijn effectieve organisaties groepen mensen met snelle en effectieve verbindingen. Daarvoor heb je niet alleen de juiste mensen nodig maar ook een duidelijke koers, heldere verantwoordelijkheden en duidelijke verbindingslijnen”.