cheuk-yee-cheng-1030x722

Cheuk Yee Cheng

Over Cheuk

Het grootste competitieve voordeel in de moderne economie met alsmaar veranderende omstandigheden zijn werknemers met een positief en bevlogen brein, oftewel: gelukkige werknemers. De impact van een positief en bevlogen brein is enorm: gelukkige mensen zijn gezonder, productiever, stressbestendiger, en kunnen zich makkelijker aanpassen.

Als positieve veranderdeskundige en psycholoog help ik mensen gelukkiger te worden. Ik zorg ervoor dat mensen in hun kracht komen door ze samen te laten werken vanuit hun intrinsieke motivatie, door ze kennis te laten delen en bovenal door ze te laten werken vanuit een positieve mindset. Met inzichten uit de Positieve Psychologie en methodieken uit de Appreciative Inquiry help ik organisaties een culturele en structurele omgeving te creëren waarin werkgeluk groeit en mensen floreren. Op deze manier bouwen we samen aan een organisatie met gelukkige en bevlogen werknemers. Betere business resultaten, zoals verhoogde performance en verlaagd verzuimcijfer zijn hier logische gevolgen van.

Neem contact met me op als ik jou of jouw organisatie ergens mee kan helpen, je mooie samenwerkingsmogelijkheden ziet of als je gewoon een kopje thee of koffie wilt doen!