AAEAAQAAAAAAAAJJAAAAJDUwZTVlODg3LTI1NDctNGUzMy1iYTRiLTIyZjI3YjQ5YmZkMA

Jan-Kees van Hasselt

Over Jan-Kees

Jan-Kees van Hasselt (1969) werkt 20 jaar als HR-professional, waarvan 7 jaar als (senior) adviseur voor een groot HR-adviesbureau. Sinds 2006 is hij zelfstandig HR&O professional. Jan-Kees heeft een ruime ervaring in human capital management en organisatiedesign. Hij opereert op zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau en heeft ervaring opgedaan in de sectoren: lifestyle & fashion (wholesale & retail), technische dienstverlening, industrie, life sciences (biotech, pharma), startups, MKB en liefdadigheidsorganisaties.

Jan-Kees voelt zich zeer verantwoordelijk voor het resultaat van zijn interventies/activiteiten en kan diverse business challenges goed oplossen. Hij kan goed werken op een strategisch/conceptueel niveau, maar hij kan ook gemakkelijk overschakelen naar de executie / implementatie modus.
Hij heeft uitgebreide ervaring in de ontwikkeling / herstructurering van de HR en recruitment functie, generiek HR management, (corporate) recruitment en het leiden van projecten op het gebied van prestatiemanagement en organisatiedesign. Voor vakspecialisten en professionals is hij carrière coach. Jan-Kees is FITCH en OPQ (CEB |SHL) gecertificeerd.

Specialisme(n): generiek HR management • setup / ontwikkeling / (her)structurering van de HR en recruitment functie • (corporate) recruitment • organisatiedesign (structuur, functiematrix, beloning) • carrière coaching.

Werkte onder meer voor:
Bissell, Wolterinck, uniQure, Warner Chilcott, Hunkemöller, Dept & J.C. Rags, Prénatal, USG Brands, Perry Sport, Aktie Sport, Cofely Suez, Suez Sita, DHL, KNGF geleidehonden, Make a Wish Nederland en RaymakersvdBruggen.