20181005_BFoto_STYR__F0A6210

Kim Heinz

Over Kim

Kim Heinz is een gedreven adviseur, procesbegeleider en HR (verander)manager. Zij is goed in het opzetten en uitvoeren van veranderprogramma’s op HR gebied, in complexe organisaties. Zij is er van overtuigd dat verandering succesvol is als je de kracht in mensen en organisaties weet te versterken en verbinden waardoor je samen doelen gaat bereiken.
Ze houdt van actie en concreetheid, maar ook gedegen analyse maken of tijd en rust nemen voor reflectie. Experimenteren, evalueren en leren zijn hierbij belangrijke kenmerken. Kim maakt keuzes en brengt helderheid, eenvoud en structuur waardoor er ruimte ontstaat voor innovatie en tempo. Ze is nieuwsgierig en houd van complexe problematieken en werkt van daaruit graag aan kleine en simpele oplossingen.

Kim heeft ruim 20 jaar brede (internationale) HR ervaring, voornamelijk op het gebied van organisatorische verbeterprogramma’s en transformatie naar nieuwe organisatiestructuur en systemen, in samenhang met nieuw gedrag. Vanuit diverse rollen is zij betrokken geweest bij organisatie inrichting, waarderen en belonen, maar ook duurzame inzetbaarheid en (persoonlijk) leiderschap en het professionaliseren van HR teams. Hierbij combineert ze haar ervaring met haar dubbele master in Bedrijfseconomie en HR, die zij afrondde aan Rijksuniversiteit Groningen en Tilburg University.

Zij heeft altijd aandacht voor wat er naast structuur en processen nodig is voor nieuw gedrag en de borging hiervan binnen een organisatie.

Naast de energie die zij uit haar werk haalt, is haar gezin en sociale omgeving een bron van inspiratie. Ze is partner, moeder, dochter en vrijwilliger en geniet van de gezelligheid, lekker eten en buiten zijn.