20180919_BFoto_naamloos__F0A2452

Kimberley van Bijsteren
Adviseur

Over Kimberley

Kimberley van Bijsteren is een gedreven HR professional afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht voor de Master Strategic Human Resource Management. Na haar studie is Kimberley als allround HR Adviseur aan de slag gegaan. Zij heeft hier kennis gemaakt met het HR vak en zij heeft zich gevormd tot een echte HR professional. Een echte globetrotter is ze ook. Na haar studie, maar ook recentelijk heeft zij een langere periode over de wereld gereisd.

Kimberley is altijd op zoek naar hoe dingen wel kunnen. Dit doet zij door zaken vanuit diverse invalshoeken te bekijken. Zij maakt verbinding met de klant en maakt zaken op verschillende niveaus bespreekbaar. Dit alles doet zij met een tomeloze energie en de nodige lef. Zij weet afstand te houden waar nodig, ondersteuning te bieden waar gewenst en is altijd op zoek naar resultaat.

Mensen maken het verschil in organisatie. Het klinkt zo logisch, maar hoe zorg je er dan voor dat deze mensen hun potentieel zo goed mogelijk benutten en echt van waarde zijn? Zeker in combinatie met de snel veranderende omgeving waar we momenteel in leven. Dit is hetgeen ik mij in interesseer: de ontwikkeling van organisaties en haar grootste kapitaal “de mens”. Vanuit STYR kan ik vanuit de HR kant bijdragen aan de ontwikkeling van organisatie om deze toekomstbestendig en van waarde te kunnen laten zijn.