Workwide Legal (2800 x 1867)

LEGAL

Toegankelijk voor al uw arbeidsrechtelijke vraagstukken

Bij onze legal cirkel kunnen ondernemers en particulieren terecht voor alle arbeidsrechtelijke vraagstukken. Wenst u als bedrijf te reorganiseren en daarin inhouse begeleidt te worden? Wenst u een disfunctionerende medewerker te ontslaan? Of bent u ontslagen? Bent u als OR lid op zoek naar een advocaat die de OR vertegenwoordigd? Wenst u een workshop dossieropbouw of uitleg sociaalplan te volgen? Neem dan direct contact op met Rohini Patandin (Advocaat).

Over onze Legal Services

Overzicht services

Legal2Professionele ondersteuning

Van het opstellen en beoordelen van contracten en reglementen, het implementeren in de organisatie van wetswijzigingen, het adviseren over HR zaken als disciplinaire maatregelen en arbeidsvoorwaarden tot het voeren van individuele en collectieve ontslagprocedures. Ook de begeleiding van bestuurders in ondernemingsraadzaken en juridische begeleiding en afhandeling van reorganisaties zijn bij ons in goede handen.

Doelgroep

Onze legal specialisten (advocaten) geven arbeidsrechtelijk advies aan:

  • bedrijven en organisaties die geen eigen juridische afdeling hebben
  • bedrijven en particulieren die in bepaalde situaties niet over de juiste juridische kennis beschikken
  • bedrijven die het te druk hebben om alle zaken zelf af te ronden

Onze arbeidsrecht specialisten (advocaten) adviseren en ondersteunen met name ondernemers, bestuurders, ondernemingsraden en HR afdelingen.

Onze legal specialisten

Onze Legal cirkel van specialisten ondersteunen op het brede terrein van arbeidsrecht, ontslagrecht, reorganisaties en medezeggenschap zaken. Hierin staat snel begrijpen waar een vraagstuk over gaat, de context en een pragmatisch aanpak centraal.

De Legal Blog

Onze arbeidsrecht juristen delen hun laatste inzichten en verwonderingen graag met u!