1_MG_6681

Rob Das 

Over Rob

Rob heeft 25 jaar ervaring als allround HR manager binnen (non) food retail en dienstverlenende organisaties. Hij was onder meer werkzaam voor grote warenhuizen, filiaalorganisaties en binnen de kinderopvang. Rob heeft een ruime ervaring met het managen van HR afdelingen binnen middelgrote- en grote organisaties, het bepalen en implementeren van het (strategische) HR beleid en het regisseren en doorvoeren van reorganisaties.

“Ik zie het als een uitdaging om met het team een bijdrage te leveren aan het succes van de organisatie. Ik hecht veel waarde aan integer handelen, ik moedig initiatieven aan en investeer in het wij-gevoel. Ik geef verantwoordelijkheid, een grote zelfstandigheid, veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling maar ik stel ook hoge eisen aan het leveren van prestaties.  Ik zoek samen met hen de grenzen op waartoe zij in staat zijn.“

“Inzake de beleidsvoering leg ik het  accent op uitdagingen, inspiratie, creativiteit en commitment. Dit is naar mijn mening de basis voor succes. Mijn sleutelwoorden hierbij zijn kennis, ervaring, talent, passie en grondhouding. Senior adviseur zijn betekent voor mij ook dat je bij elk vraagstuk niet alleen met kwalitatieve maar ook met transparante en bruikbare oplossingen komt waarvoor je als adviseur ook de verantwoordelijkheid neemt. Ik hou van een no-nonsense mentaliteit.

Rob heeft zich daarnaast gespecialiseerd in de projecten op het gebied van:

  • Strategisch HRM
  • (Her)inrichten van organisaties, fusies en bedrijfssluitingen
  • Medezeggenschap (vakorganisaties en ondernemingsraad)
  • Arbeidsvoorwaarden
  • Talentmanagement
  • Ontwikkelen van beleidsinstrumenten
  • Kwaliteit- en cultuurprogramma ‘s

Ook als bestuurder heeft Rob een ruime ervaring: 5 jaar voorzitter van een middelgroot pensioenfonds, 18 jaar vice voorzitter van een grote stichting binnen de jeugdhulpverlening en daarnaast als bestuurder en voorzitter van een hockeyvereniging.

Rob heeft een HBO vakopleiding, diverse leergangen bij de Baak en een bedrijfsmodule bij de Universiteit van Gent gevolgd.