Talent Management

TALENT MANAGEMENT

Ontwikkel talent

TALENT MANAGEMENT

Succesvoller worden en vooral blijven in de nieuwe tijd als persoon, team en organisatie. Daar richten de specialisten van Workwide cirkel Talent Management zich op.

Iedere persoon, team of organisatie heeft zijn eigen manier van werken ontwikkeld. In de loop van de tijd kan er iets gebeuren waardoor deze manier van werken niet meer effectief is. Onze specialisten worden bijvoorbeeld gevraagd door mensen die niet meer in hun kracht staan en teams die niet goed samenwerken. Of juist door organisaties die te maken hebben met flinke groei, tegenvallende resultaten, snel veranderende eisen in de markt, toenemende concurrentie, strengere regelgeving en complexere projecten.

De sleutel zit vaak in een andere manier van werken en het opnieuw organiseren van talent. De kunst is om samen deze gewoontes te veranderen met behoud van de kracht en identiteit van een persoon, team of organisatie. Dit gaat dieper dan procedures en structuren. En dit veranderen doen onze specialisten op een manier die echt werkt. In de praktijk, in co-creatie met de klant en aansluiten bij de wil, stap voor stap.

DIENSTVERLENING TALENT MANAGEMENT

ORGANISEREN VAN TALENT
SLIM (MKB SUBSIDIE) TALENT MANAGEMENT
TMA TALENT ANALYSE
LEIDERSCHAP ONTWIKKELING
TEAM ONTWIKKELING
PERSOONLIJKE COACHING

Onze Talent Management Specialisten

Onze specialisten passen hun aanpak toe binnen veel sectoren, waar onder de, technologische industrie & engineering, maritieme & offshore, utilities, zakelijke dienstverlening, overheid en MKB- en familiebedrijven.