Tanja van Es

Tanja van Es

Over Tanja

Tanja van Es is een gedreven, resultaatgerichte Projectmanager, Adviseur & Trainer met oog voor detail en de mensen om haar heen. Het opzetten, bedenken en uitvoeren van projecten en processen is waar haar kracht ligt, maar ook waar ze veel energie uit haalt. ​

Snel schakelen en actie ondernemen past bij haar. Daarnaast zoekt ze haar uitdaging in ingewikkelde projecten waarbij ze zorg draagt voor structuur en overzicht. Processen kan ze snel doorgronden en beoordelen op efficiëntie, werkbaarheid en haalbaarheid. Haar kracht is dat ze projecten (ook grote en complexe projecten) klein maakt en simpel probeert te houden. Daarnaast vindt ze het prettig om helder en duidelijk te communiceren met de betrokken zodat iedereen weet wat er van hem of haar verwacht wordt en wanneer. Haar manier van werken en denken leert ze graag aan anderen door het geven van trainingen.

​Inmiddels heeft Tanja 13 jaar ervaring binnen diverse organisaties en op verschillende gebieden. Vanuit diverse rollen en projecten heeft ze ervaring met het opleiden en ontwikkelen van medewerkers, HR en het geven van trainingen. Ze combineert haar werkervaring met diverse opleidingen, waaronder: HBO bachelor Commerciële Economie, HBO Projectmanagement (IPMA D), HBO Managementvaardigheden, Masterclass Organisatie & Management en een Post Bachelor Strategisch opleiden.

Naast de energie die zij haalt uit haar werk en het werken voor verschillende klanten, is ze getrouwd met Jort en moeder van een zoon Jack en een dochter June- Kate.